Firekites Autumn Story

June 7th, 2011

5Firekites Autumn Story

Articol scris de Oana

Creta si tabla

Animatia celor de la Firekites de pe albumul ”Autumn Story” prezinta o poveste profunda, in care tot ce se intampla este in deplina concordanta cu versurile cantate. Toate sentimentele, emotiile pe care artistii le transmit ascultatorilor sunt redate atat prin intermediul cuvintelor, cat si cu ajutorul imaginilor extrem de sugestive.

Desi pare realizata doar cu ,,creata si tabla”, productia are la baza o tehnica destul de complexa pentru a evidentia toate detaliile dorite: incepand de la desenele copilaresti si pana la efectele date acestora astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura. Versurile sunt si ele foarte placute si impreuna cu linia melodica iti transmit o senzatie de liniste, de calm. Please enjoy it! :)

Componenta trupei Firekites: Rod Smith (acoustic guitar, vocals, keyboard, bass), Tim Mcphee (vocal, acoustic guitar, keyboard, bass), Jason Tampake (violin, bass), Pegs Adams (special guest vocals), Ben Howe (drums, percussion).

Alte posturi

Comentarii:

  1. Wow, multa treaba a insemnat animatia, tare!

  2. Oana

    Multa treaba cu mult talent! :)

  3. Incredibil ce se poate face cu o banala creta si o tabla. Nu aveti idee cate sute de ore de munca sunt in spatele unui filmulet ca acesta.

  4. multa munca…dar rezultatul arata ca se merita

  5. cand faci ceea ce iti place nu conteaza munca…doar rezultatul !!!

Comentariu la postul “Firekites Autumn Story”