Energy giant

July 7th, 2009

1



Energy giant

Articol scris de Oana

Cand faci o schimbare?

Animatia celor de la RWE mi-a adus minte de filmul ”Shrek”, in care personajul principal era cel putin la fel de simpatic ca cel folosit in cazul de fata. Povestea care sta in spatele acestei executii reprezinta mai mult decat o simpla insiruire de intamplari amuzante. Mesajul e mult mai profund de atat, iar modul de transmitere a lui este pe masura.

Ideea creativa este chiar placuta, mai ales daca ma raportez la tipul de productie realizat in acelasi domeniu. De cele mai multe ori totul este prezentat sub umbrela tragicului, a neputintei de a mai remedia ceva. De acesta data insa, agentia Jung von Matt a dat dovada de mai multa inspiratie si a realizat o executie simpla la nivel de mesaj, insa nu acelasi lucru l-as putea spune si in privinta tehnicii utilizate.

Un personaj carismatic, o serie de actiuni care ar trebui sa ne trezeasca mai mult interesul, un decor placut, o imaginatie debordanta si mult bun gust. Cam asta se poate observa la prima vedere, insa mai multe puteti descoperi in cele cateva zeci de secunde ale animatiei. Enjoy it! :)

p.s. Personajul reprezinta mascota companiei RWE, dovada ca acolo lucrurile se fac la un anumit nivel de performanta, seriozitate: ”It can be so easy to make big things happen”!


Advertising Agency: Jung von Matt / Elbe, Hamburg
Marketing Director: Sabine Schmittwilken
Marketing Executive: Charlotte Kreft
Media Relations Executive: Annett Urbaczka
Executive Creative Director: Sascha Hanke
Creative Directors: Jens Pfau, Tobias Grimm
Chief Consultant: Carl-Christian Berge
Consultant: Guido Kirschner
Head of Planning: Karen Heumann
Planning Executive: Achim Rietze
Film Producer: Julia Cramer
Music Production: White Horse Music Team, Hamburg
Composers: Gerrit Winterstein (Head Composer), Klaas Nocken
Music Title: I Love the Mountains
Artist: Houaida (an up-and-coming German star)
Animation: Fido, Stockholm

Alte posturi

Comentarii:

  1. E tare filmul. Intr-adevar, o abordare optimista. Pacat ca nu a spus nimic si de energia solara. Dar in fine, pentru transmiterea mesajului spune destule…

Comentariu la postul “Energy giant”