Clay College

June 13th, 2011

14Clay College

Articol scris de Ducu

Primul meu film pe Filmic

Desi nu credeam ca o sa pun vreodata pe Filmic o animatie la care am lucrat eu si Andreea, iata ca am ajuns sa o facem si pe asta :) . Nu e o capodopera si cred ca e foarte bine amplasata animatia la categoria Creatii june pentru ca suntem intr-adevar incepatori.

Cu o echipa de 4 oameni (trei romani si un danez) am reusit sa realizam o animatie stop motion de aproape 2 minute, in trei zile, fiind profund impresionati si inspirati de serialul britanic de animatie Creature Comforts realizat de cei de la Aardman. Ideea e una simpla si foarte amuzanta, se folosesc parti din interviuri luate oamenilor reali si sunt puse raspunsurile pe animale create din plastilina. Ce reusesc sa realizeze cei de la Aardman cu Creature Comforts e un lucru minunat (puteti vedea aici un exemplu), dar necesita si un volum foarte mare de munca, am vazut un making of al unei scene in care au lucrat nu mai putin de 50 de oameni. Sa imi spuneti ce parere aveti de animatia noastra…

Alte posturi

Comentarii:

 1. Alexandra

  Imi place :) felicitari

 2. cristina

  foarte reusita felicitari:)

 3. Cine a facut figurile din plastilina? Daca raspunsul e “noi”, rezultatul din punctul meu de vedere e admirabil. :D Glumesc, e interesant si usor abstract. Way to go si bafta in continuare!

 4. Vulpea si ratonul sunt facute de Andreea, marul, hot dog-ul si doza sunt facute de mine, microfonul si gandacul de Brindusa si background-ul si cosul de gunoi de Peter. Toti am participat si a fost foarte fun :D . Multumim

 5. E misto animatia, si e destul de reusita avand in vedere ca a durat doar 3 zile ca sa o faceti, zic eu.

 6. felicitari!

 7. betty

  bravo :) mai asteptam si altele.

 8. do you like the food from…? :) ) foarte tare :D

 9. Acum am descoperit si eu acest blog sunt mai invechit,super treaba baieti tineti-o tot asa ! O sa devin fan in curand :D !

 10. Bravo foarte frumos filmuletul :) ) ai lucrat ceva timp la figurinele alea

 11. Am lucrat si eu putin cu animatiile…Am folosit blanderul(la facultate, ca era free). Cred ca a fost migaleala mare . Un efort de admirat intr-un timp scurt. Asteptam si urmatorul filmulet. Succes.

 12. Ce pot sa spun???….TOT INAINTE , FELICITARI !!!

 13. Cea mai tare faza e cand zice “Not healthy fod” :) )
  Asa sunt romanasii nostrii cu putin reusesc ce altii fac cu resurse duble triple etc atat financiare cat si de personal.. Felicitari!

Comentariu la postul “Clay College”