Blip

August 25th, 2009

3Blip

Articol scris de Oana

Mov?

Daca incerci sa combini culoarea rosie cu cea albastra, mov e rezultatul, corect? Cel putin asa imi amintesc de la orele de “Educatie plastica” pe care le faceam in generala. Culori calde, culori reci, tot felul de asocieri ciudate care dadeau nastere unor nuante pe masura.

Cam acelasi lucru se intampla si in animatia “Blip”. Doua creaturi bizare, una rosie, alta albastra se afla intr-un conflict nedeclarat, dar observabil din primele secunde ale filmuletului. Fiecare dintre ele doreste sa-si transforme mediul in care traieste in conformitate cu culoarea sa, insa constientizeaza ca aceasta dorinta e tot mai greu de implinit. Insa, descopera in timp util ca pot ajunge la un numitor comun, astfel incat sa nu mai fie nevoiti sa faca sacrificii unul in favoarea celuilalt.

Care e solutia pe care cele doua personaje amuzante o gasesc si cum reusesc sa se inteleaga (in ciuda lipsei posibilitatii de a comunica) o descoperiti in cele aproape 4 minute ale productiei realizata de Sean Mullen (student in ultimul an la Scoala Irlandeza de Animatie) si Ben Harper. :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. Tot filmuletul a parut o halucinatie. :) ) Probabil a fost conceput intr-un asemenea moment.

  2. Foarte frumos, mi-a placut… bravo si pentru site.

  3. Oana

    @Adrian
    Multumim pentru aprecieri! :)

Comentariu la postul “Blip”