Bill&Bob

August 22nd, 2010

0Bill&Bob

Articol scris de Oana

Doua lumi diferite

Bill si Bob sunt frati gemeni. Ei nu stiu asta pentru ca o intamplare ciudata ii desparte pentru multa vreme. In tot acest timp in care nu se vad, cei doi isi traiesc viata diferit. Bill e norocosul care reuseste sa-si consolideze educatia, viitorul lui fiind pe masura: zile fericite, senine, cu o profesie solicitanta si cu satisfactii pe masura. Destinul lui Bob e la polul opus. Are multe joburi, oamenii din jurul lui nu-i sunt nici macar prieteni, dar, in ciuda aparentelor, se bucura de lucrurile marunte si incearca sa zambeasca fara motive prea intemeiate.

Animatia realizata de Nicolas Fong reuseste sa redea o poveste amuzanta si trista, emotionanta si ironica despre imprejurarile ciudate in care doi frati gemeni se reintalnesc. Desi nu au habar unul de existenta celuilalt, autorul acestei productii a dat o alura optimista, incercand sa ne surprinda cu fiecare scena. La toate acestea se adauga si tehnica pe care producatorul a folosit-o cu succes, toata productia lasandu-mi impresia mai degraba a unui scurt metraj.

Ce zice Nicolas Fong despre ”Bill&Bob”: ” Well, I`ve made all the character`s animation with flash, and all the rest was made with after fx. I`m glad you like it because I`m a little disappointed by colours, they deserve to be better. Colour calibration could be better.”

Good job! :D

Alte posturi

Comentarii:

Comentariu la postul “Bill&Bob”