Ark

June 3rd, 2009

0Ark

Articol scris de Oana

Despre viata (atlfel)

An unknown virus has destroyed almost the entire human population. Oblivious to the true nature of the disease, the only remaining survivors escape to the sea. In great ships, they set off in search of uninhabited land. So begins the exodus, led by one man …

Asa incepe animatia realizata de artistul polonez Grzegorz Jonkajtys`s in care este prezentata o lume complet noua, diferita din toate punctele de vedere. Este o poveste pe cat de impresionanta pe atat de trista despre viata unui personaj infectat cu un virus ce a distrus intreaga populatie.

Pe langa drama traita de acesta, cu adevarat de admirat este tehnica utilizata in realizarea animatiei. Toate detaliile: de la sunetele pantofilor ce se aud pe vapor si pana la gestica personajului, filmuletul se detaseaza de celelalte productii din categoria sa.

Nominalizata la Palme d`Or in anul 2007 si castigand premiul la Siggraph Computer Animation Festival, filmuletul este realizat alaturi de  coproducatorii Jarek Sawko si Piotr Sikora, iar muzica de catre Pawel Blaszczak si Adam Skorupa.

E o animatie care invita la meditatie, la apreciere, la imaginatie, toate aceste elemente fiind transpuse intr-o poveste unica, emotionanta, de doar cateva minute. :)

Posturi similare

Comentarii:

Comentariu la postul “Ark”